Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.
Nu 50% korting op de wintercollectie 2023/2024!


Levering & retourneren webshop artikelen

Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden via PostNL. U krijgt direct na uw bestelling een e-mail met een link, zodat u uw pakket online kan volgen. Bestellingen die via PostNL worden verzonden zijn de volgende werkdag bij u in huis.

Verzendkosten:

Nederland
Boven de € 75,- zijn de verzendkosten GRATIS
Onder de € 75,- zijn de verzendkosten € 7,65

Belgie
Boven de € 75,- zijn de verzendkosten € 7,65
Onder de € 75,- zijn de verzendkosten € 13,00


Retouren

Indien u één of meerdere artikelen retour wilt sturen kunt u het ongebruikte artikel met alle originele labels er nog aan, sturen naar:

La Bouture
Luttekestraat 18
8011LR Zwolle

Voeg (een kopie van) de factuur in het retour pakket.

Wij storten uw betaling zo spoedig mogelijk na controle en in orde bevinden van het artikel op uw rekening terug.


Product ruilen?

Wilt u een product ruilen, neemt u dan contact op met ons via info@la-bouture.nl of per telefoon (038-33 75 323) voor de beschikbaarheid van een alternatieve kleur / maat. U stuurt dan het artikel aan ons retour (zie hier boven) en wij sturen het vervangende artikel zo spoedig mogelijk na ontvangst en controle van originele artikel.


Garantie & Klachten

Garantie

Wij doen ons uiterste best om onze producten in goede staat aan u te leveren. Toch kan het voorkomen dat een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@la-bouture.nl met uw ordernummer of ons te bellen op 038-33 75 323.


Veilig betalen

U kunt uw bestelling op verschillende manieren veilig betalen. Wij bieden de volgende betaalmethodes aan:
– Ideal (nl)
– Bancontact (be)
– Overboeking
– Betalen in winkel


Contact

Mocht u vragen hebben over uw bestellingen of over de levering dan kunt u ons bereiken via de volgende contactgegevens;

La Bouture Mannenmode
Luttekestraat 18
8011 LR Zwollle
038-3375323
info@la-bouture.nl