Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.
Nu 50% korting op de wintercollectie 2023/2024!

Te doen in zwolle


Te doen in Zwolle


De Hanzestad Zwolle is een bezoekje meer dan waard. Trek er gerust maar meer dagen voor uit, want één dag is niet voldoende om de stad te beleven.


Museum de Fundatie

Museum de Fundatie bezit en beheert een omvangrijke collectie beeldende kunst. Collectie en tentoonstellingen zijn te zien op twee locaties: Kasteel het Nijenhuis met beeldentuin bij Heino en Museum de Fundatie in Zwolle.

Blijmarkt 20

8011 NE Zwolle

Telefoon: 0572 388188

info@museumdefundatie.nl

www.museumdefundatie.nl


Waanders in de Broeren

Waanders In de Broeren is hét boekenparadijs van Zwolle in de prachtige 15-eeuwse Broerenkerk, in 2013 getransformeerd tot 'boekenkerk'. U treft onder de prachtige gewelven van de Broerenkerk een boekenaanbod van ruim 1.000 m² aan fictie, non-fictie, tijdschriften en een eigentijdse combinatie van kantoor- en cadeau-artikelen. Laat u verrassen door kasten vol Nederlands- en Engelstalige literatuur, van top-tien- auteurs tot onbekende pareltjes en klassiekers uit de wereldliteratuur. En natuurlijk door alle bekende en minder bekende titels op het gebied van wetenschap, psychologie, filosofie, gezondheid en nog veel meer!

Achter de Broeren 1-3

8011 VA Zwolle 

www.libris.nl/waanders


Ster van Zwolle

De 59ste Craft Ster van Zwolle wordt gehouden op zaterdag 23 februari 2019 en is dan voor de 54ste keer de openingswedstrijd van het wegseizoen in Nederland.

www.stervanzwolle.nl


Visitzwolle.nl

Op deze website vindt u de actuele agenda van de verschillende evenementen en bezienswaardigheden die Zwolle rijk is.