Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Vanaf 3 maart shoppen op afspraak. Bel: 038-3375323 voor een afspraak. Online bestellen in webshop nu met 10% extra kassakorting!

Koop Lokaal


COVID-19 Update


Beste klant,

Door de huidige Corona maatregelen is onze winkel gesloten.

Als wij weer open mogen, dan kunt u op het volgende aan. In onze winkel volgen wij de regels van het RIVM. Wij besteden extra aandacht aan hygiëne, wij desinfecteren onze handen, wij dragen spatmaskers / mondkapjes en wij houden ander halve meter afstand! Als iedereen de regels van het RIVM volgt en 1,5 m afstand houdt, zou het risico voor ons personeel en de klanten beheersbaar moeten zijn. Op deze manier kunnen wij onze zaak draaiende houden en kunnen wij u nog steeds helpen met uw mannenmode.

Als het kan zijn wij tijdens onze normale openingstijden geopend, alleen de koopzondag komt te vervallen en wij zijn op koopavond om 20:00 gesloten. Op doordeweekse dagen is het in de ochtend rustiger dan in de middag. Ook hebben wij in deze tijd een aantal extra mogelijkheden voor u, zodat u de winkel niet in hoeft tijdens drukke openingstijden.

Wij werken hard een webshop in te richten. Dit is work in progress. Dagelijks voegen wij nog nieuwe producten toe. Bekijk hieronder gerust de online collectie (klik op de foto).

Onze Collectie


Open op afspraak:

U kunt 's avonds op afspraak langskomen voor een nieuwe outfit. Bel ons voor een afspraak dan stemmen wij samen met u alles af. Wij zorgen dat bij uw smaak passende setjes in uw maten klaar liggen zodat we niet te lang binnen hoeven te blijven.


Gratis bezorging

Wilt u liever niet de stad in, dan bieden wij u nu tijdelijk een gratis bezorging aan. Op die manier hoeft u zich niet te begeven onder veel mensen en kunt u toch genieten van uw nieuwe outfit.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 038 337 53 23 of stuur ons een bericht via de mail info@la-bouture.nl.

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment mannenmode

Regels

Komt u naar onze winkel dan willen wij uw hulp vragen om het samen allemaal veilig en beheersbaar te houden: 

  1. Houd in de winkel tenminste 1,5 m. afstand van andere klanten en ons personeel.
  2. Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne, er wordt extra handen gewassen en er wordt extra schoongemaakt in de winkel.
  3. Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw bezoek uit te stellen.
  4. Kom vooral gericht naar onze winkel als u iets wilt kopen. Op onze website is bijna onze hele collectie te vinden en zijn wij via mail en telefoon beschikbaar om vragen te beantwoorden of u te adviseren.
  5. Wij laten slechts een beperkt aantal klanten binnen, om goed afstand te kunnen houden. moet u even wachten, heb dan geduld en wacht op gepaste afstand van elkaar tot dat u naar binnen mag.
  6. Weet u zelf welk product wilt dan kunt u ook online bestellen. Onze kleding is via de webshop te bestellen (bestellingen van meer dan €75,= worden gratis bezorgd) op alle kleding hebben wij 40% korting.