Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.
Nu 50% korting op de wintercollectie 2023/2024!

Olymp Level Five 24/seven Body Fit, Zakelijke Overhemd, Marineblauw

€ 79,95 Inclusief belasting
Nette elegantie ontmoet casual dynamiek! Dit OLYMP Level Five 24/Seven business overhemd met zijn superelastische flex-jersey zorgt ook op drukke werkdagen voor de beste prestaties. Het stijlvolle minimalistische design komt overeen met de huidige bedrijfscode, evenals de basiskleur marine.
Kleur
Maat
Aantal
Niet op voorraad

  • Niet goed, geld terug!
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €75,00
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
OLYMP streeft ernaar om steeds weer iets unieks samen te stellen. De innovatieve Tencel-vezelmix zorgt voor een zeer elegante jersey-structuur die overtuigt door zijn bijzonder fijne haptiek en unieke draag- en verzorgingseigenschappen. De sociaal ecologisch gecertificeerde vezels garanderen ademend comfort, zijn geurremmend, sneldrogend en onderhoudsvriendelijk. De Standard 100 van OEKO-TEX® en ons Green Choice-label documenteren een consequent duurzaam productieproces. Dat is de houding, stijl en het statement van OLYMP. In combinatie met de nauwsluitende body fit gaat deze stijlvolle 24/Seven elke uitdaging aan. De elegante Modern Kent maakt deze unieke zakelijke look compleet.
Merk
Productgroep Overhemden
Bevat kleur Donkerblauw
Soort shirt Overhemd
Pasvorm Slim Fit
Collectie Basics