Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.
Nu 50% korting op de wintercollectie 2023/2024!
  • In prijs verlaagd

Olymp Luxor Modern Fit, Zakelijke Overhemd, Global Kent, Zwart

€ 69,95
€ 34,98 Inclusief belasting 50% korting!
Digitale print of geweven patroon? Door de hightech ontwikkelingen in de textielsector zijn patronen visueel niet meer zo makkelijk te onderscheiden. De gewenste haptiek is doorslaggevend. Deze licht getailleerde OLYMP Luxor modern fit in geweven Vichy-ruit valt op door het zachte, aangenaam verkoelende zuivere katoenvezels en de zelfverzekerde Global Kentkraag met contrasterende kepergarens.
Kleur
Maat
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis, binnen Zwolle vandaag al in huis!

  • Niet goed, geld terug!
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €75,00
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
De nieuwe collectie OLYMP Luxor businessoverhemden heeft verfijnde designs. Digitale prints inspireren door de hoge mate van fijnheid van de harmonieuze kleurcompositie. De zuivere katoenvezel van dit model scoort ook met een uitstekende gladheid en huidvriendelijk draagcomfort. Het modieuze patroon in een modern-fit, licht getailleerd silhouet geeft dit overhemd de gepassioneerde en dynamische look die wordt gecompleteerd door de moderne Global Kent. De fraaie twill bies aan de binnenkant van de kraag en manchetten zorgt voor een opvallend accent. Een perfecte zakelijke uitstraling, die ook in een live meeting vanuit uw home office de hoge resolutie van de computercamera's met glans doorstaat.
Merk
Productgroep Overhemden
Bevat kleur Zwart
Soort shirt Overhemd
Pasvorm Modern Fit
Collectie Winter 2021/2022