Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.
Nu 50% korting op de wintercollectie 2023/2024!
  • In prijs verlaagd

Olymp Luxor 24/seven Modern Fit, Zakelijke Overhemd, Kent, Marineblauw

€ 89,95
€ 44,98 Inclusief belasting 50% korting!
Stijl. Lichtheid, coolheid, onafhankelijkheid. Dan is de nieuwe OLYMP Luxor modern fit 24/Seven precies de juiste keuze. Geen enkel ander business overhemd sluit zo goed aan bij de meest actuele modetrends. Soepel, casual en elegant verbindt het de formaliteit van de businessclass in contrastrijke dunne strepen met de frisse, functionele uitvoering van de huidige herenmode.
Kleur
Maat
Aantal
Niet op voorraad

  • Niet goed, geld terug!
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €75,00
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
Maximale bewegingsvrijheid, vormvastheid, nonchalance en zakelijke formaliteit - het 24/Seven jersey overhemd vormt met deze bijzonder stijlvolle variant een uitbreiding van de OLYMP Luxor modern fit serie. Speciale katoengarens in de innoverende mengeling met spandexvezels krijgen een onvergelijkbare nonchalante, fijn gestructureerde en dynamische textuur. Ze onderstrepen de licht getailleerde kreukvrije snit en inspireren door hun huidvriendelijke draagcomfort en unieke verzorgingseigenschappen. Het klassieke streepdessin in harmonieuze kleurstelling en de slimme Kent zorgen heel relaxt voor een professionele uitstraling, zowel virtueel vanuit het home office als op het werk onder collega's. Met mooi contrasterend beleg, zonder borstzakje.
Merk
Productgroep Overhemden
Bevat kleur Donkerblauw
Soort shirt Overhemd
Pasvorm Modern Fit
Collectie Winter 2021/2022