Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.
Nu 50% korting op de wintercollectie 2023/2024!

Profuomo Knitted Shirt

€ 89,95 Inclusief belasting
Ons knitted shirt is gemaakt van een speciaal ontwikkelde lichtgewicht jersey katoen-piqué, wat aanvoelt alsof je je favoriete trui draagt. Het strakke en stijlvolle design daarentegen is afgewerkt in een moderne slim fit, met een mooie cutaway kraag en een enkel manchet, wat het shirt netjes genoeg maakt om onder een pak te dragen.
Kleur
Maat
Aantal
Niet op voorraad

  • Niet goed, geld terug!
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €75,00
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
Mocht je je afvragen wanneer het precies het perfecte moment is om je knitted shirt te dragen: altijd. Of zoals wij het graag zeggen: ‘from breakfast to bar’. Dankzij de perfecte mix van eigenschappen kun je ‘m in de ochtend aantrekken en de hele dag doen wat je wil, zonder je zorgen te maken om je outfit. Van wakker worden met een kop koffie in een café en door naar een vergadering op kantoor, tot een fancy etentje en aansluitend borrelen in de kroeg met vrienden - met het knitted shirt kom je hoe dan ook goed voor de dag.
Merk
Productgroep Overhemden
Bevat kleur Rood
Bevat kleur Wit
Bevat kleur Blauw
Bevat kleur Groen
Bevat kleur Grijs
Soort shirt Overhemd
Pasvorm Slim Fit
Collectie Basics